MËSO TË KRIJOSH REKLAMA DHE FUSHATA SUPER EFEKTIVE NË FACEBOOK DHE INSTAGRAM DHE SHUMËFISHO TË ARDHURAT E BIZNESIT TËND

Më pak se 1% e bizneseve dhe sipërmarrësve dinë si të shfrytëzojnë kapacitet e jashtëzakonshme të REKLAMIMIT online NË FACEBOOK DHE INSTAGRAM. Bëhu pjesë e pakicës me këtë trajnim.

Bashkohu me ne ONLINE në klasën dixhitale për Facebook Ads (mbi 20 orë video + shumë bonuse)...

ÇFARË KA BRËNDA KËTIJ KURSI ONLINE

Në këtë paketë trajnimi, ju do mësoni si të KRIJONI REKLAMA SUPER EFEKTIVE PËR BIZNESIN TUAJ

Mbi 20 orë trajnime praktike

Brënda grupit privat në Facebook, do gjeni mbi 20 orë trajnime te para-regjistruara në formë video, te cilat mund ti ndiqni sipas dëshirës dhe në kohën tuaj.

Diskutime Periodike Live

Si bonus për të gjithë pjesmarrësit në trajnimin bazë, do përfitohet gjithashtu akses tek organizime periodike live me pyetje & përgjigje për çdo gjë lidhur me reklamat në FB dhe IG.

Trajner Ekspert

Trajnim i drejtpërdrejt nga Laidi Ferruni, i cili ka menaxhuar me qindra mijëra euro buxhete reklamimi për dhjetra kompani dhe biznese të ndryshme në Facebook Ads si dhe ka eksperiencë 17 vjeçare në marketing.

Akses 24/7 për pyetje

Të gjithë përfituesit e trajnimit, marrin gjithashtu akses pa kufizim në grupin ekskluziv në Facebooku, ku mund të bëjnë pyetje vazhdimisht dhe në çdo kohë.

Regjistrime të klasave live

Të gjitha seancat live që organizojmë brënda grupit, do regjistrohen dhe do jenë po ashtu të aksesueshme më pas për të gjithë pjestarët e grupit.

Mbështetje nga studentët e tjerë

Akses ekskluziv tek akademia dixhitale dhe grupi privat i studentëve, të cilët do ndajnë vazhdimisht eksperiencat dhe njohuritë e tyre me ty.

mbi 20 orë trajnime praktike dhe efektive, TË CILAT DO JU NDIHMOJNË TË KRIJONI REKLAMA QË SHESIN DHE GJENEROJNË TË ARDHURA

Mëso nga dikush që praktikon çdo ditë atë që mëson.

Laidi Ferruni është një sipermarres online i cili merret kryesisht me shitje te produkteve online ( ose e-commerce ) dhe marketing dixhital. Laidi ka punuar me marka dhe biznese të ndryshme brënda dhe jashtë Shqipërisë. Me mbi 17 vite eksperiencë në marketing dhe biznese online, ai ka ndihmuar marka dhe biznese të ndryshme të gjenerojnë qindra mijëra Euro online, disa prej të cilave kanë kaluar shifra mbi 1M$ në vit.NGA A-ZH, ÇDO GJË QË TË DUHET PËR TË KRIJUAR FUSHTA TË SUKSESSHME

Programi i trajnimit:

 • Çfarë janë Facebook Ads, si funksionojnë dhe çfarë mund të bësh me to
 • Psikologjia e reklamave tërheqëse (elementet psikollogjik te marketingut)
 • Hyrja në Facebook Ads, çfarë jane adsets, campaigns etj.
 • Objektivat e ndryshme të Facebook Ads dhe si duhen përdorur sipas fushatave të ndryshme
 • Krijimi i reklamave në skenare të ndryshme
 • Krijimi i reklamave me nje faqe (full screen experience)
 • Mënyrat e avancuara të targetimit
 • Platformat e ndryshme të reklamimit, si, ku dhe në çfarë rastesh të reklamojmë tek gjithsecila
 • Instagram ads (Çdo gjë që ju duhet të dini rreth reklamave në IG)
 • Si te krijojme dhe menaxhojme audiencat e përmbledhura nga FB Ads
 • Audiencat e ngjashme dhe si funksionojnë
 • Mekanizma përdorimi (çfarë ju duhet të dini për të përdorur Facebook Ads si profesionistë)
 • Çfarë janë split tests dhe si funksionojnë
 • Collection ads (reklama produktesh)
 • Pixeli, cfare eshte dhe si mund ta perdorim per te gjeneruar kliente te rrinj dhe riangazhuar të vjetrit
 • Business manager (menaxheri i biznesit ne facebook), si te hapet nje llogari e re, menaxhimi i roleve dhe autorizimet etj.
 • Si të ri-targetojmë në mënyrë efektive
 • Gjenerimi i kontakteve me Facebook Ads
 • Metrikat - si ti lexojme
 • Menaxhimi i buxheteve të vogla dhe të medha
 • Ad fatigue (lodhja e reklamave ekzistente), çfarë është dhe si mund ta evitojmë
 • Perdorimi i reklamave ekzistente per reklama te tjera
 • Menaxhimi efektiv i buxheteve, si, sa dhe në çfarë mënyre të reklamoni
 • Facebook Manager App ne Mobile
 • Fb Ad settings (page roles etc)


Dhe shumë pika të tjera.

Ky trajnim është për ty nëse:

 • Ke në pronësi ose menaxhon një biznes dhe dëshiron të rrisësh të ardhurat e tua


 • Nëse dëshiron të rritesh në nivel në punen që bën. Facebook Ads është një aftësi që është e vlefshme thuajse në cdo sektor pune. Në një treg si Shqipëria, ku konkurenca për vënde pune është e lartë dhe mundësitë janë të limituara, njohuritë në një platformë si Facebook Ads, do të të diferencojë nga të tjerët.


 • Nëse je student në degë si marketingu, menaxhim biznesi ose degë të cilat ndërlidhen ngushtë me marketingun.


 • Nëse dëshiron të krijosh një brand personal dhe të zhvillosh imazhin tënd në rrjete sociale.


 • Nëse dëshiron të reklamosh produkte ose shërbime që zotëron dhe të gjenerosh të ardhura duke i shitur ato online.


 • Nëse ke plan të hapësh ose zotërosh një dyqan online


 • Nëse ke ambicje për të konkuruar dhe shitur në tregje globale nëpërmjet marketingut online


 • Nëse ke dëshirë të kuptosh bazat e marketingut dixhital dhe shitjes online


 • Për njohuri personale shtesë...

Çfarë

thonë për Laidin

SHIKO ÇFARË THONË TË TJERËT

Laidi Ferruni është një ekspert i mirfilltë i fushës së e-commerce dhe i marketingut dixhital. Nëse dëshiron të mësosh nga dikush që e praktikon atë që mëson çdo ditë, ky është grupi që duhet ti bashkohesh..

CEO & THEMELUES I SOFTMOGUL
ALBI ZHULALI
Që të ndërtosh dhe rrisësh biznesin është e nevojshme të kesh aftësi teknike, ndërpersonale dhe mëndesinë e duhur. Në bisedat me Laidin dhe shkëmbimin e ideve dhe njohurive, ai ka demonstruar se i zoteron keto aftësi. Eshtë një fat që të rinj shqiptarë dhe të talentuar si Laidi dhe Eno janë krijues të një programi online për biznesin dixhital. Jeni në vendin dhe kohën e duhur për të ndërtuar si duhet biznesin tuaj online.
CERTIFIED COACH, MENTOR & TRAINER - ANILABASHLLARI.COM
DR. ANILA KABA BASHLLARI
Njohurit qe Laidi transmeton ne trajnimet e tij jane praktike, reale dhe per te gjitha nivelet! Me nje fjali, Laidin do ta perkufizoja "vlere e shtuar per komunitetin"! E-commerce eshte e ardhmja, ku mund te nisesh nje sipermarrje pa kapitale te medha! Me vjen mire per kete kontribute, qe po i jep pikerisht Shqiperise!
CEO & BASHKETHEMELUESE E GRAL ALBANIA
PRANVERA RRAPUSHI
Laidi Ferruni me gjithcka e përfaqeson , realizoi për Fondacionin jo fitimprures You are a Sunflower , atë që për ne ishte e pa imagjinueshme. 

Përmes avancimit më të lartë që teknologjia ka arritur në 2020 . Laidi Ferruni coi në nivelin maksimal dyqanin tonë online për bamirësi. Kjo pjesë ka qënë dhe mbetet shumë e rëndësishme për Fondacionin . Pasi në iu ofruam te gjithëve një produkt për ta blerë për bamirësi. Dhe mrekullitë ndodhen . Por vështirësia jonë ka qene e madhe dhe e stërmundimshme. Duke qëndruar deri në orën 5am duke mbuluar anët logjistke. Tani na duket sikur nuk jemi në realitet, na duket sikur jemi në një ëndërr , këtu ku gjendemi fale punës dhe cdo ideje novative në këtë aspekt të Laidi Feruni . Dyqani online i Fondacionit ka bërë që qindra mijëra zemra të mblidhen së bashku per hir te kauzave të ngritura per bamiresi , dyqanin tonë online e çuam në një nivel të paimagjinushëm. Dua të besoj që Laidi erdhi si një ëngjëll në rrugën e Luledielli të fëmijeve në këtë aspekt . Tashmë globalisht gjithcka serviret në standartin më të lartë . Gjithçka me një click, për ata që zemra ua thotë . Mirënjohje ndaj një njeriu të rrallë dhe super profesional si Laidi Ferruni.

THEMELUESE E FONDACIONIT JO FITIMPRURËS YOU ARE A SUNFLOWER
ALBANA OSMANI

Bonus 1: Akses tek grupi ekskluziv i facebook ads në Facebook

Bëhu pjesë e një komuniteti privat individësh të cilët i bashkon një qëllim i vetëm... Të mësojnë të reklamojnë në mënyrë profesionale.


Duke qënë pjesë e këtij grupi do përfitoni:


 • Trajnime dhe regjistrime të leksioneve
 • Njohje me pjestarë të tjerë të interesuar për Facebook Ads
 • Pyetje & Përgjigjie
 • Akses tek seminare live të herë pas hershme
 • Bonuse të tjera

Bonus 2: Trajnime shtesë

Jo vetëm Facebook Ads.


Nëse vendos të bëhesh pjesë e këtij trajnimi, kemi përgatitur edhe disa trajnime bonus për ty, të cilat ndërlidhen mirë me temën e Facebook Ads dhe të cilat do të të ndihmojnë në hapat e tua në këtë fushë.

dikush ka ide, dikush vepron

Momenti është tani. Çmimi do rritet së shpejti...