KUJDES: Kjo paketë është e limituar sipas kapacitetit (do punojmë vetëm me 55 individë dhe biznese ) 42 13 vende janë rezervuar

Përfito akses tek grupi im ekskluziv për sipërmarrësit dixhital.

MBI 25 ORË INSTRUKSIONE NË FORMË VIDEO PËR TË MËSUAR SI TË NDËRTOSH NJË BIZNES ONLINE NGA A-ZH

MËSO SI TË SHESËSH, REKLAMOSH DHE NDËRTOSH NJË BIZNES TË BAZUAR 100% ONLINE

Grupi ekskluziv që kam krijuar, është ndërtuar për persona si ty, që duan të mësojnë të ndërtojnë karierën e tyre nëpërmjet internetit.

Kemi ndihmuar shumë biznese Shqiptare të ndërtojnë biznese të suksesshme online dhe mund të bëjmë të njëjtën gjë më ju Duke filluar nga sot, Por vendet janë të limituara sipas kapacitetit tonë aktual

Mëso nga dikush që praktikon atë që mëson.

Laidi Ferruni është një sipermarres online i cili merret kryesisht me shitje te produkteve online ( ose e-commerce ) dhe marketing dixhital. Laidi ka punuar me marka dhe biznese të ndryshme brënda dhe jashtë Shqipërisë. Me mbi 17 vite eksperiencë në marketing dhe biznese online, ai ka ndihmuar marka dhe biznese të ndryshme të gjenerojnë qindra mijëra Euro online, disa prej të cilave kanë kaluar shifra mbi 1M$ në vit.Grupi jonë ekskluziv përfshin:

Çfarë përfshihet brënda grupit e-commerce albania

Trajnimet:

 • Mësoni si të identifikoni produkte të suksesshme dhe ku ti blini ato
 • Mësoni si të krijoni dyqane online me Shopify (nga A-ZH - Kurs i plotë)
 • Trajnim i avancuar për Facebook Ads
 • Si të reklamoni dhe shisni në mënyrë organike (pa shpenzuar para)
 • Shisni produktet e të tjerëve (Dropshipping)
 • Si të shisni online në tregun Shqiptar
 • Si të shisni online në tregun ndërkombëtar
 • Si të fitoni të ardhura nëpërmjet klientëve me njohuritë e fituara
 • Biznes në kuti - si të shisni blogje të gatshme
 • Si të rrisni ndjekësit në Instagram dhe Facebook (me reklamim ose në mënyrë organike)
 • Si të kemi psikologjinë e duhur për të pasur sukses online
 • Si të zhvillojmë grafika profesionale pa qënë grafist
 • E-Mail Marketing - Si të shtojmë listën tonë dhe të fitojmë nëpërmjet këtij kanali
 • Si të ngrejmë marka në mënyrë efektive
 • Lexim i analitikave dixhitale dhe si konvertohen në më shumë biznes
 • Akses tek grupi VIP në Facebook
MOS MERR VETËM FJALËN TONË PËR BAZË...
SHIKO ÇFARË THONË TË TJERËT

Laidi Ferruni është një ekspert i mirfilltë i fushës së e-commerce dhe i marketingut dixhital. Nëse dëshiron të mësosh nga dikush që e praktikon atë që mëson çdo ditë, ky është grupi që duhet ti bashkohesh..

CEO & THEMELUES I SOFTMOGUL
ALBI ZHULALI
Që të ndërtosh dhe rrisësh biznesin është e nevojshme të kesh aftësi teknike, ndërpersonale dhe mëndesinë e duhur. Në bisedat me Laidin dhe shkëmbimin e ideve dhe njohurive, ai ka demonstruar se i zoteron keto aftësi. Eshtë një fat që të rinj shqiptarë dhe të talentuar si Laidi dhe Eno janë krijues të një programi online për biznesin dixhital. Jeni në vendin dhe kohën e duhur për të ndërtuar si duhet biznesin tuaj online.
CERTIFIED COACH, MENTOR & TRAINER - ANILABASHLLARI.COM
DR. ANILA KABA BASHLLARI
Njohurit qe Laidi transmeton ne trajnimet e tij jane praktike, reale dhe per te gjitha nivelet! Me nje fjali, Laidin do ta perkufizoja "vlere e shtuar per komunitetin"! E-commerce eshte e ardhmja, ku mund te nisesh nje sipermarrje pa kapitale te medha! Me vjen mire per kete kontribute, qe po i jep pikerisht Shqiperise!
CEO & BASHKETHEMELUESE E GRAL ALBANIA
PRANVERA RRAPUSHI
Laidi Ferruni me gjithcka e përfaqeson , realizoi për Fondacionin jo fitimprures You are a Sunflower , atë që për ne ishte e pa imagjinueshme. 

Përmes avancimit më të lartë që teknologjia ka arritur në 2020 . Laidi Ferruni coi në nivelin maksimal dyqanin tonë online për bamirësi. Kjo pjesë ka qënë dhe mbetet shumë e rëndësishme për Fondacionin . Pasi në iu ofruam te gjithëve një produkt për ta blerë për bamirësi. Dhe mrekullitë ndodhen . Por vështirësia jonë ka qene e madhe dhe e stërmundimshme. Duke qëndruar deri në orën 5am duke mbuluar anët logjistke. Tani na duket sikur nuk jemi në realitet, na duket sikur jemi në një ëndërr , këtu ku gjendemi fale punës dhe cdo ideje novative në këtë aspekt të Laidi Feruni . Dyqani online i Fondacionit ka bërë që qindra mijëra zemra të mblidhen së bashku per hir te kauzave të ngritura per bamiresi , dyqanin tonë online e çuam në një nivel të paimagjinushëm. Dua të besoj që Laidi erdhi si një ëngjëll në rrugën e Luledielli të fëmijeve në këtë aspekt . Tashmë globalisht gjithcka serviret në standartin më të lartë . Gjithçka me një click, për ata që zemra ua thotë . Mirënjohje ndaj një njeriu të rrallë dhe super profesional si Laidi Ferruni.

THEMELUESE E FONDACIONIT JO FITIMPRURËS YOU ARE A SUNFLOWER
ALBANA OSMANI

Ndiqi klasat 100% online

Program Trajnimi E-Commerce për Shitje dhe Reklamim Online në Version Dixhital (Mbi 25 Orë Materiale Edukative)

Vlera normale e këtij trajnimi: 599 Euro
 • Do mësoni çdo gjë që ju nevojitet për të krijuar dyqane online nëpërmjet Shopify.com . Për këtë nuk do ju duhen njohuri programimi. Nëse dini të menaxhoni Facebook, do mësoni kollaj edhe këtë pjesë. 
 • Do mësoni të gjitha teknikat, strategjitë, idetë që ju duhen për të qënë të aftë të zhvilloni marketing nëpërmjet internetit. 
 • Do mësoni si të shisni pa blerë asnjë produkt dhe duke pasur 0 stok. 
 • Do mësoni të gjitha teknikat e avancaura të reklamimit që unë personalisht përdor në fushatat e mia dhe do krijoni një ide të mirë të gjithë trendeve teknologjike dhe si mund ti shfrytëzoni për të ecur përpara.
 • Do mësoni se si të zhvilloni një biznes shitjesh online në tregun Shqiptar dhe të gjeneroni të ardhura që ditën e parë. Kjo mund të jetë një piknisje e mirë nëse doni të rikuperoni koston e investuar për trajnimin.
dikush ka ide, dikush vepron

Momenti është tani. Çmimet rriten në

Copyright 2018 ClickFunnels™. All rights reserved.